Balkonska vrata

Balkonska vrata pružaju zaštitu od vremenskih utjecaja i buke, ali istovremeno i prekrasan pogled van i propuštaju dnevnu svjetlost unutra. Drveni okviri balkonskih vrata dio su prirode u Vašem domu.

Jedna od velikih prednosti drvenih balkonskih vrata je što imaju najbolju toplinsku i zvučnu izolaciju, a za razliku od svih ostalih materijala (plastika, aluminij) i sposobnost difuzije pare.

U zatvorenom se prostoru izbacuje veća količina vode disanjem, znojenjem ili trošenjem vode iz pipe pa je važno naglasiti da samo drveni prozori i drvena balkonska vrata izbacuju putem difuzije tu preveliku količinu vlage, a u suprotnom slučaju ubacuju potrebnu vlagu u prostor.

Pri izradi prozora i balkonskih vrata koristimo kvalitetne okove kao što je GU ili ROTO koji su najkvalitetniji proizvođači na našem tržištu.

Balkonska vrata u svakom domu moraju biti maksimalno funkcionalna, pa prilikom montiranja izrađujemo zaokretno otvaranje (kipanje), klizno ili klasično.

Balkonska vrata mogu biti jednokrilna, dvokrilna ili izrađena kao klizna stijena.

Izradom drvenih balkonskih vrata postiže se atraktivno dizajnersko rješenje, moderno ili klasično ovisno o stilu prostora.