Mediapan kuhinje

Medijapan kuhinje privlače ljude koji cijene tradicionalne vrijednosti i traže visoku kvalitetu namještaja, pa tako i kuhinjskih elemenata.

Kod izrade kuhinja po mjeri možete izabrati materijale i okove, te biti sigurni da Vaša nova kuhinja nema slabih karika u lancu. Bit će izrađena točno od onoga što želite, kvalitetno napravljena i montirana, pa samim time dobivate kuhinju koja će biti lijepa, funkcionalna i unikatna dugi niz godina.

Osnovna karakteristika medijapan kuhinja je obilježje prošlih vremena pomiješano s kvalitetom i funkcionalnošću današnje kuhinje.

Kuhinje u mediapanu postižu finoću zbog jednostavnog i profinjenog izgleda fronte. Mogu biti lakirane, mat, polu-mat ili visoki sjaj.

Mediapan se izrađuje prešanjem drvne prašine, drvnih strugotina i veziva (ljepilo), a površina se obrađuje brušenjem, a zatim i višeslojnim lakiranjem. Ukoliko se želi dobiti površina visokog sjaja, zadnji sloj se dodatno polira.

Obojene mediapan kuhinje daju živost u vašem prostoru, a površina mediapan kuhinja otporna je na vlagu i masnoću i lagano se održava.

Sve elemente kuhinjskog namještaja radimo po mjeri da bi svaki kutak Vaše kuhinje bio kvalitetno iskorišten.

Kaindl uzorci dekora

Prikazani su samo uzorci koji su dostupni na lageru. Po Vašoj želji možemo naručiti bilo koji uzorak iz Kaindl ponude.