Namještaj po mjeri

Tržište namještaja po mjeri u konstantnoj je ekspanziji zahvaljujući mnogobrojnim vrlinama koje posjeduje. Samo neke od mnogobrojnih vrlina su i: kreiranje namještaja po Vašim potrebama, životnom stilu i estetskom ukusu, izbor materijala, boja, dekora za svaki pojedini dio, kvaliteta proizvodnje, unikatnost i šarm kojim takav namještaj obogaćuje Vaš stambeni prostor.

Bez obzira želite li posebno dizajniran stolić za kavu ili dnevni boravak, predsoblje ili spavaću sobu, sve što zamislite mi možemo napraviti.

Želite jedinstvenu dječju sobu za Vaše prinčeve i princeze, poseban pisaći stolić koji će se savršeno uklopiti i dizajnom i veličinom na predviđeno mjesto, tu smo da Vam pomognemo u ostvarivanju te ideje, od dizajna do izvedbe i montaže.

Namještaj po mjeri je puno više od samog završnog proizvoda. On je putovanje kroz kreativnost, ideje, slatke muke odabira dizajna i dekora i veličanstveno pretvaranje Vaše ideje u opipljivi dio vašeg stambenog prostora.

Mnogi građani Poreštine i Istre poklonili su nam njihovo povjerenje u kreiranju namještaja po mjeri za njihove domove i poslovne prostore. Sa velikim zadovoljstvom možemo reći kako su uvijek bili oduševljeni kako završnim proizvodom, tako i uslugom koju smo im pružili.

Najveća prednost namještaja po mjeri je mogućnost da napravite sve što možete zamisliti.