Dječje sobe

Opremanje dječje sobe uvijek predstavlja poseban izazov, kako za roditelje, tako i za djecu, koja nikako ne smiju biti izostavljena iz tog procesa.

Najbitnije je da soba bude funkcionalna, praktična i naravno, djetetu zanimljiva. Problem obično predstavlja nedostatak prostora, jer dječja soba nikada nije dovoljno velika. Taj problem je najlakše riješiti multifunkcionalnim komadima namještajima.

Prilikom uređenja dječje sobe ne treba pretjerivati s namještajem već je bolje ostaviti dovoljno slobodnog prostora za dječju igru i aktivnosti.

Dječja soba je mjesto koje ima višenamjensku ulogu, pa tako se osim za odmor i opuštanje, koristi za učenje, igru, zabavu i druženje s prijateljima. Stoga je maštovitost veoma bitna kod izrade sobe bilo za dječake ili djevojčice.

U opremanje svake dječje sobe uključujemo krevet, kreveti na kat, krevet s ladicom u koju je smješten dodatni krevet, ormari, noćni ormarić, police, radni stol za školarce i sl.

Nudimo velik asortiman boja i dekora u kojem ćete svakako naći ono što želite za Vaše mališane kako bi se u svojoj sobi osjećali ugodno i rado rješavali svoje radne obveze.

Uključite mališane u dizajn njihove sobe, jer oni najbolje znaju što im se sviđa i što ih raduje.

Kaindl uzorci dekora

Prikazani su samo uzorci koji su dostupni na lageru. Po Vašoj želji možemo naručiti bilo koji uzorak iz Kaindl ponude.