Dnevni boravci

Dnevni boravak prije je služio uglavnom kao reprezentativni dio stana u kojemu su se primali gosti, a danas u mnogim obiteljima postaje središtem obiteljskog života. Promjene u načinu života mijenjaju i zahtjeve prema tim prostorijama kao stambenim i društvenim/obiteljskim prostorima za čitavu obitelj.

Tako dnevni boravak danas služi prijemu gostiju, ali je to i mjesto gdje se članovi obitelji povlače u mir i tišinu nakon radnog dana, tu se gleda televizija, opušta se uz čitanje knjige ili časopisa, sluša glazba - ili se pak radi.

Uređenje dnevnog boravka nudi bezbroj mogućnosti. No pri uređenju ili preuređenju najvažnije je da dnevni boravak odgovara vašim potrebama i sklonostima.

To bi trebalo biti mjesto na kojem se osjećate ugodno s vašom obitelji i s vašim prijateljima.

U namještaj dnevnog boravka podrazumijevamo sjedeće garniture, stolove, vitrine, police, komode i ormarići, stijene s policama ili elementima,stalke za TV, regale, ormare i slično.

Kompletni namještaj ili pojedinačni namještaj dnevnog boravka izrađujemo po mjeri, ovisno o želji kupca. Za svaku nedoumicu oko odabira boja, stilova, materijala naš tim stručnjaka Vam je na raspolaganju.

Važno da dnevni boravak bude opremljen namještajem po Vašim idejama, kako biste dobili unikatnu sobu, onakvu kakvu ste oduvijek željeli.

Kaindl uzorci dekora

Prikazani su samo uzorci koji su dostupni na lageru. Po Vašoj želji možemo naručiti bilo koji uzorak iz Kaindl ponude.