Kupaonski namještaj

Kupaonski namještaj postao je bitan i neizostavan dio svake kupaonice. Stoga veliku pozornost poklanjamo kvaliteti i izboru materijala za njegovu izradu kako bi svakoj kupaonici dali posebnost i individualnost.

Kupaonica kao bitan dio kućanstva može se prilagoditi svim potrebama današnjeg ubrzanog načina života. Iz tog razloga kupaonski namještaj po svojoj funkcionalnosti i dizajnu, te kvaliteti materijala od kojih je izrađen i načinima obrade ne zaostaje za namještajem u ostalim prostorijama.

Štoviše, posebna pozornost posvećuje se materijalima, te načinu izrade, kako bi Vaš kupaonski namještaj dugo odolijevao vlazi koja je sastavni dio svake kupaonice.

Korištenjem određenih materijala, boja i dizajnom kupaonskog namještaja, vaša kupaonica može dobiti ekskluzivan izgled u kojem će se svako opuštanje pretvoriti u pravi odmor.

Stolarija Grga može Vam ponuditi izradu kupaonskog namještaja po mjeri, ispuniti svaku vašu ideju o dizajnu, pomoći Vam u izboru materijala. Izrađujemo zidne ormariće, ormariće za kozmetiku, ogledala, ormariće s ugrađenim košarama za rublje, police i sl.

Bez obzira na veličinu kupaonice, važno ju je urediti u lijepu i ugodnu prostoriju u kojoj ćete se dobro osjećati.

Kaindl uzorci dekora

Prikazani su samo uzorci koji su dostupni na lageru. Po Vašoj želji možemo naručiti bilo koji uzorak iz Kaindl ponude.