Predsoblja

Predsoblja su većinom smještena na ulasku u kuću i time predstavljaju dobrodošlicu u Vaš prostor. Tu se stječe prvi dojam.

Iz predsoblja se najčešće pristupa u ostale prostorije u domu, pa zbog toga predsoblja imaju velik broj vrata. To otežava uređenje i smještaj svih komada namještaja koji bi se, u pravilu, trebali naći u predsoblju. Upravo zbog toga, predsoblja napravljena po mjeri su veoma zahvalno rješenje.

Za predsoblja izrađujemo ormariće za cipele, razne vješalice za odjeću, odlagališta za kišobrane, a kao osnovni dodatak ormara u predsoblju je ogledalo. Također se mogu se kombinirati s klupicama za sjedenje i odlaganjem stvari.

Uz vizualno ugodan dizajn moguće je postići i visoku razinu funkcionalnosti, jer namještajem po mjeri, svaka polica može početi i završiti upravo tamo gdje Vam je potrebno. Svaka vješalica može biti na baš savršenom mjestu, svako ogledalo postavljeno baš onako kako Vi to želite. Tome smo svjedočili nebrojeno puta kad su naši klijenti odahnuli jer su konačno imali predsoblje kakvo su oduvijek željeli.

Urediti predsoblje često je problem jer se obično radi o malom prostoru koji mora biti namješten funkcionalno, ali i estetski privlačno.

Kaindl uzorci dekora

Prikazani su samo uzorci koji su dostupni na lageru. Po Vašoj želji možemo naručiti bilo koji uzorak iz Kaindl ponude.