Uredski namještaj

Moderan način rada i poslovanja sigurno nas u našem uredu drži duže nego na bilo kojem drugom mjestu. Što očekujemo od svog ureda? Prvenstveno da se u njemu ugodno osjećamo. I zatim da bude nepogrešivo funkcionalan i prilagođen konstituciji našeg tijela.

To znači: ergonomska stolica, stol prilagođenog oblika i visine, ladice s prave strane i da u njih možemo spremiti sve što trebamo, decentan, a ujedno s dušom, … jednostavan za održavanje, te na kraju, da ostavlja mogućnosti da mu i mi udahnemo dio svoga šarma.

Uredski namještaj je ponešto drugačiji od ostalog namještaja. On mora biti prvenstveno funkcionalan, ali istovremeno i estetski ukusan kako bi stvorio poticajnu i ugodnu radnu sredinu.

U uredski namještaj svrstavamo pojedinačne ili kompletne dijelove namještaja kao što su: radni stolovi, stolice, ormari, vitrine, pultovi, police za registratore, ladičari, klupe, stalaže, dekori sl.

Danas je uredski namještaj pronašao svoje mjesto i u domovima, jer mnogi obavljaju svoje poslovne zadatke kod kuće, pa se tako najčešće opremaju radne sobe u vlastitom domu.

Kaindl uzorci dekora

Prikazani su samo uzorci koji su dostupni na lageru. Po Vašoj želji možemo naručiti bilo koji uzorak iz Kaindl ponude.