O nama

Obiteljski obrt "Stolarska radionica Grga" počinje sa radom još 1989. godine u Poreču. Danas zapošljavamo 12 stručnih djelatnika.

Kvaliteta, funkcionalnost i estetika samo su neke od prednosti naših proizvoda usavršavane kroz godine rada. Najveća motivacija za daljnji rad i napredak ipak je zadovoljstvo naših kupaca.

Želimo Vam predstaviti brojne prednosti namještaja po mjeri od kojih je jedna od najvećih svakako mogućnost kreiranja namještaja prema Vašim potrebama, životnom stilu i estetskom ukusu.

Bez obzira želite li posebno dimenzioniran stolić za kavu ili čitavu kuhinju po mjeri, spavaću ili dječju sobu, stol i stolice koje ste oduvijek tražili, dnevni boravak ili predsoblje, ugradbeni ili garderobni ormar ili pak klupu za terasu i vrt, sve što zamislite možemo Vam ostvariti.

Namještaj po mjeri pored estetskih i prostornih prednosti, iskazuje veliku prednost i u funkcionalnosti. To je vrlo lako uočiti u lakoći življenja u domu koji je namješten po Vašoj mjeri i Vašim zamislima. Zašto police za knjige u vašem domu ne bi bile napravljene prema veličini vaših knjiga, zašto raspored polica u ormaru ne bi bio onakav kakvim ga želite. Zašto bi police trebale biti na nekoj visini koja vam ne odgovara ili naslon na stolici nije malo niži/viši. S namještajem po mjeri ovakvih problema nema. Veličina, raspored, dizajn - sve je podređeno Vama.

Stolarija Grga se uvijek orijentira na želje i ideje kupca. Spremni smo Vam pomoći savjetom i idejom, upotpuniti Vaš dizajn i stvoriti namještaj koji je poseban i specifičan po svojoj prirodi, baš kakav bi i trebao biti.

Želimo naglasiti da iznimnu pažnju pridodajemo završnoj obradi te montaži namještaja, jer ako montaža nije stručno obavljena, onda namještaj nažalost nije onakav kakvim bi trebao biti.

Već dugi niz godina klijenti s Poreštine i Istre prepoznali su u nama partnera u izvedbi njihovih ideja. Nadamo se kako ćete nam ukazati povjerenje i pridružiti nam se u čaroliji nastanka još jednog posebnog komada namještaja, onog koji je napravljen baš za Vas.

  • Prilagođavamo se svakom klijentu
  • Izrađujemo 3D računalni prikaz kao prijedlog dizajna
  • Nudimo velik izbor materijala i dekora
  • Izrađujemo građevinsku stolariju po Vašim željama
  • Profesionalno restauriramo stari namještaj
  • Nudimo uslugu kantiranja ABS rubnim trakama
  • Izrađujemo sav namještaj po Vašim željama, od kuhinja, predsoblja, dnevnih boravaka, do spavaćih i dječjih soba, ormara i kupaonskog namještaja