Građevinska stolarija

Sobna vrata

Građevinska stolarija

Sobna vrata

Sobna vrata štite našu intimu, daju nam dodatnu sigurnost i osiguravaju zadržavanje topline ili buke unutar određene prostorije. Ujedno su i odličan element sa kojim se može u svakom prostoru postići maksimum prilikom uređenja i opremanja interijera. Sobna vrata su ukras svake prostorije.

Izrađujemo sobna vrata u klasičnim i modernim oblicima, ali također izrađujemo sobna vrata dizajnirana po Vašoj želji.Nudimo ih kao furnirana vratna krila ili masivna vratna krila po mjeri.

Sobna vrata

Izrada sobnih vrata

Furnirana vratna krila izrađena su od tri sloja : dva sloja furnira i ispuna od kartonskih saća ili perforiranih ploča iverice. Mogu biti bojana u širokoj paleti RAL boja. Masivna vratna krila izrađujemo od smreke, ariša, hrasta, jasena i sl. U mogućnosti smo napraviti sobna vrata s više načina otvaranja : jednokrilna, dvokrilna, klizna vrata ispred zida, klizna vrata u zid, pregradne stijene ili vrata sa skrivenim šarkama i sl. Rubovi sobnih vrata mogu biti oštri, zaobljeni ili ravno obrezani.

Sobna vrata mogu krasiti dodaci kao što je kombinacija sa staklom, ukrasnim letvicama, ufrezanim crtama i sl.

Sobna vrata

Savjeti

  • Vrata trebaju izdržati godine i godine otvaranja i zatvaranja, pa i pokoje zalupljivanje, stoga tražite samo najkvalitetnije.
  • Kvalitetna vrata ponudit će vam više: bolju zvučnu izolaciju, dulje trajanje i manje muke oko održavanja i popravaka. Ipak, kvaliteta sigurno nije jedino što tražite od vrata – izgled je bitan kriterij kod izbora sobnih vrata.
  • Boje prirodnog furnira u vaš će dom unijeti dašak prirodnog ambijenta, učiniti ga toplijim i vrlo ugodnim, a možete ih savršeno kombinirati s drvenim namještajem ili podovima. Ukoliko ste se odlučili za obojana vrata, ona mogu zaista osvježiti i ‘podići’ prostor.
  • Sobna vrata mogu ostavljati jednako jak dojam kao i skup namještaj. Njih se dotiče i gleda izbliza svaki dan, zato bi vrata trebala biti jednako kvalitetna i stilizirana kao i ostatak namještaja. Ključanice, brave i kvake su danas dostupne u raznim stilovima, pronađite one koje će pravilno ukrašavati Vaša vrata.