Kuhinje po mjeri

Masiv Kuhinje

Kuhinje po mjeri

Masiv kuhinje

Masivne kuhinje uklapaju se uz tradicionalni i rustikalni stil namještaja, te svojim posebnim izgledom stvaraju ugođaj topline. 

Masivne kuhinje od drveta proizvodimo najčešće od hrasta, bukve, jelovine, ariša, jasena, smreke, ali i od drugih prirodnih materijala po želji klijenta.

Odabiremo i prilagođavamo se dimenzijama Vašeg prostora, od vrste i veličine ormarića, uzorka i boja radnih ploča, tipova ručkica do pozicija kućanskih aparata i niz drugih detalja.

MASIV KUHINJE

Izrada Masiv kuhinje

Iznimnu pažnju posvećujemo detaljima u izradi kuhinja, od obrade ispuna, lakiranja do opšavnih letvi, kruna, letvica, zaobljenja i raznih dodataka koje nam masiv omogućava.

Svaka naša kuhinja od masiva je posebna i specifična po svojoj prirodi. Kuhinje od masiva zahtijevaju iskustvo u proizvodnji i obradi drveta, ali svojom ljepotom, kvalitetom i stilom prikazuju sav trud i znanje uloženo u njih.

Kako bismo mogli ispunili svaku Vašu želju, nudimo Vam široku paletu boja, velik izbor ručkica i ostalih dodataka koji će Vaš dizajn učiniti posebnim i jedinstvenim. Obojeno drvo lijepo uklapa u svaki ambijent i prilagodljivo je svakom stilu.

Pravilnoj montaži same kuhinje posvećujemo posebnu pažnju, jer ako montaža nije stručno obavljena, onda ni kuhinja ne ispunjava sav svoj potencijal.