Kuhinje po mjeri

Mediapan kuhinje

Kuhinje po mjeri

Mediapan kuhinje

Medijapan kuhinje privlače ljude koji cijene tradicionalne vrijednosti i traže visoku kvalitetu namještaja, pa tako i kuhinjskih elemenata.

Kod izrade kuhinja po mjeri možete izabrati materijale i okove, te biti sigurni da Vaša nova kuhinja nema slabih karika u lancu. Bit će izrađena točno od onoga što želite, kvalitetno napravljena i montirana, pa samim time dobivate kuhinju koja će biti lijepa, funkcionalna i unikatna dugi niz godina.

Mediapan KUHINJE

Izrada Mediapan kuhinje

Osnovna karakteristika medijapan kuhinja je obilježje prošlih vremena pomiješano s kvalitetom i funkcionalnošću današnje kuhinje.

Kuhinje u mediapanu postižu finoću zbog jednostavnog i profinjenog izgleda fronte. Mogu biti lakirane, mat, polu-mat ili visoki sjaj.

Mediapan se izrađuje prešanjem drvne prašine, drvnih strugotina i veziva (ljepilo), a površina se obrađuje brušenjem, a zatim i višeslojnim lakiranjem. Ukoliko se želi dobiti površina visokog sjaja, zadnji sloj se dodatno polira.

Obojene mediapan kuhinje daju živost u vašem prostoru, a površina mediapan kuhinja otporna je na vlagu i masnoću i lagano se održava.