stolarija grga

Namještaj po mjeri

STOLARIJA GRGA

Namještaj po mjeri

Tržište namještaja po mjeri u konstantnoj je ekspanziji zahvaljujući mnogobrojnim vrlinama koje posjeduje. Samo neke od mnogobrojnih vrlina su i: kreiranje namještaja po Vašim potrebama, životnom stilu i estetskom ukusu, izbor materijala, boja, dekora za svaki pojedini dio, kvaliteta proizvodnje, unikatnost i šarm kojim takav namještaj obogaćuje Vaš stambeni prostor.
Bez obzira želite li posebno dizajniran stolić za kavu ili dnevni boravak, predsoblje ili spavaću sobu, sve što zamislite mi možemo napraviti. Želite jedinstvenu dječju sobu za Vaše prinčeve i princeze, poseban pisaći stolić koji će se savršeno uklopiti i dizajnom i veličinom na predviđeno mjesto, tu smo da Vam pomognemo u ostvarivanju te ideje, od dizajna do izvedbe i montaže.
Najveća prednost namještaja po mjeri je mogućnost da napravite sve što možete zamisliti.

NAMJEŠTAJ PO MJERI

Najčešći materijali

Kvaliteta kao i cijena materijala od kojih se namještaj izrađuju može uvelike varirati.
Najčešći odabir materijala za izradu namještaja je:

  • iveral (oplemenjena iverica)
  • mediapan
  • puno drvo

Okovi su sve vodilice, pante, stoperi, razne ručke, tip-on sustavi zatvaranja, podizni mehanizmi i sl.

Kvalitetni okovi su dugoročno trajnije i kvalitetnije rješenje, pa samim time i jeftinije, jer će godinama raditi i izgledati kao i prvog dana.

Stolarija Grga Vam je na raspolaganju sa svojim timom stručnjaka koji će Vam opisati prednosti pojedinih materijala, pomoći Vam s razradom ideja i dizajna Vašeg namještaja po mjeri, napraviti ga onakvim kakvim ste ga zamislili i montirati ga u Vašem domu.