Namještaj

Dječje sobe

namještaj

Dječje sobe

Opremanje dječje sobe uvijek predstavlja poseban izazov, kako za roditelje, tako i za djecu, koja nikako ne smiju biti izostavljena iz tog procesa. Najbitnije je da soba bude funkcionalna, praktična i naravno, djetetu zanimljiva. Problem obično predstavlja nedostatak prostora, jer dječja soba nikada nije dovoljno velika. Taj problem je najlakše riješiti multifunkcionalnim komadima namještajima.
Dječja soba je mjesto koje ima višenamjensku ulogu, pa tako se osim za odmor i opuštanje, koristi za učenje, igru, zabavu i druženje s prijateljima. Stoga je maštovitost veoma bitna kod izrade sobe bilo za dječake ili djevojčice.

Dječje sobe

Opremanje dječje sobe

U opremanje svake dječje sobe uključujemo krevet, kreveti na kat, krevet s ladicom u koju je smješten dodatni krevet, ormari, noćni ormarić, police, radni stol za školarce i sl.

Nudimo velik asortiman boja i dekora u kojem ćete svakako naći ono što želite za Vaše mališane kako bi se u svojoj sobi osjećali ugodno i rado rješavali svoje radne obveze.

Uključite mališane u dizajn njihove sobe, jer oni najbolje znaju što im se sviđa i što ih raduje.

Dječje sobe

Savjeti

  • Kombinacijom dva ili više komada namještaja možete povećati slobodnu površinu sobe. Spojite krevet sa stolom za pisanje, krevet s ormarom, ili stol i ormar. Mogućnosti su neograničene.
  • Ako je soba većih dimenzija, poželjno ju je podijeliti u “zone” za različite aktivnosti (spavanje, igranje, učenje itd.).
  • Boje u dječjim sobama bi trebale biti vesele i djelovati stimulativno na razvoj djeteta. Poželjno je da djeca sudjeluju u odlukama oko boje svoje sobe.
  • Namještaj u dječjim sobama ne bi trebao biti od lako lomljivih materijala poput stakla, a preporučljivo je da se oštri rubovi stolova, ormara, kreveta i sl. zaoble.
  • Kutije za igračke vrlo su svestran komad namještaja. Osim što su namijenjene spremanju igračaka i sl., trenutačno mogu postati privremene stolice, stolići i sl. Ugradnja kotačića uvelike olakšava transport po sobi.