Namještaj

Kupaonski namještaj

Namještaj

Kupaonski namještaj

Kupaonski namještaj postao je bitan i neizostavan dio svake kupaonice. Stoga veliku pozornost poklanjamo kvaliteti i izboru materijala za njegovu izradu kako bi svakoj kupaonici dali posebnost i individualnost.

Kupaonica kao bitan dio kućanstva može se prilagoditi svim potrebama današnjeg ubrzanog načina života. Iz tog razloga kupaonski namještaj po svojoj funkcionalnosti i dizajnu, te kvaliteti materijala od kojih je izrađen i načinima obrade ne zaostaje za namještajem u ostalim prostorijama.

Štoviše, posebna pozornost posvećuje se materijalima, te načinu izrade, kako bi Vaš kupaonski namještaj dugo odolijevao vlazi koja je sastavni dio svake kupaonice.

Kupaonski namještaj

Izrada Kupaonskog namještaja

Korištenjem određenih materijala, boja i dizajnom kupaonskog namještaja, vaša kupaonica može dobiti ekskluzivan izgled u kojem će se svako opuštanje pretvoriti u pravi odmor.

Stolarija Grga može Vam ponuditi izradu kupaonskog namještaja po mjeri, ispuniti svaku vašu ideju o dizajnu, pomoći Vam u izboru materijala. Izrađujemo zidne ormariće, ormariće za kozmetiku, ogledala, ormariće s ugrađenim košarama za rublje, police i sl.

Bez obzira na veličinu kupaonice, važno ju je urediti u lijepu i ugodnu prostoriju u kojoj ćete se dobro osjećati.

Kupaonski namještaj

Savjeti

  • Kupaonski namještaj zbog specifičnog smještaja i prisutnosti vlage mora biti kvalitetno obrađen kako bi ispunio tražene zahtjeve. Današnji materijali omogućuju da se kupaonski namještaj izrađuje u različitim oblicima i neprimjetno spaja s ostalim elementima kupaonice.
  • Ako manju kupaonicu želite učiniti vizualno većom koristite blijede i nježne boje.
  • Učinite kupaonicu svjetlijom, korištenjem više rasvjetnih tijela ili ako imate mogućnost većih zidnih ili krovnih prozora.
  • Veće zrcalo iznad umivaonika reflektirati će svo svjetlo u prostoru, čineći ga većim i svjetlijim.
  • Svijetlije i toplije boje podnih obloga stvorit će ugodniju i topliju atmosferu u kupaonici.
  • Linija koja će vizualno odvajati strop od zidova stvara iluziju višeg stropa.