Namještaj

Garderobni i ugradbeni ormari

Namještaj

Garderobni i ugradbeni ormari

Danas je većina prostora relativno uska i dragocjena, zato su ormari po mjeri najbolje rješenje za skladištenje odjeće, obuće i mnogih drugih predmeta.

Ugradbeni ormar je veoma funkcionalan i praktičan za organizaciju životnog prostora. Pored toga što zauzimaju malo prostora, ugradbeni ormari po mjeri su vrlo pregledni.

Otvaranje ugradbenog ormara s kliznim vratima pruža maksimalnu iskoristivost prostora, a i sama unutrašnjost daleko je preglednija.

Ormari

Postavljanje ormara

Budući da se ugradbeni ormari zovu upravo po ugrađivanju, najčešće se naručuju i izrađuju po mjeri. To je zapravo i njihova najveća prednost. Upravo zato što se prave po mjeri imamo otvorenu mogućnost da planiramo njihove dimenzije, boju, kao i raspored prostora unutar njih.

Ugradbeni ormari mogu imati predviđen prostor za sve što vam treba, od daske za peglanje, prostora za zimsku ili ljetnu odjeću, posebne pretince i police za posteljinu i sl.

Svaki ormar je po želji kupca moguće opremiti zrcalima različitih oblika i veličina, boja i dekora. Osim garderobnih ormara, izrađujemo ormare za ostave, ormare za obuću, kupaonske ormare i slično.

Ormari

Savjeti

  • Opremanje ugradbenih i samostojećih ormara može se napraviti na više načina i kombinacija: klasičnim vješanjem, vješalicama na izvlačenje, garderobnim liftovima, policama na izvlačenje i ladicama.
  • Raspored polica u ormaru i njihovu visinu prilagodite svojoj visini. Najviše police ostavite za stvari koje nećete morati često koristiti.
  • Ugradbeni ormari uštedjeti će Vam dosta prostora i estetski se savršeno uklopiti u svaki prostor.
  • Ugradbeni ormari postaju nezaobilazan standard u gotovo svakom domu, jer je omjer cijene i funkcionalnosti koju pružaju najisplativiji. Stoga, svatko tko teži što boljoj organizaciji prostora u svom kućanstvu trebao bi prilikom uređenja doma razmisliti upravo o kvalitetnim ugradbenim ormarima, jer uz njih svaki dom postaje i puno ugodnije mjesto za život.