Namještaj

Spavaće sobe

Namještaj

Spavaće sobe

U spavaćoj sobi započinjemo i završavamo gotovo svaki dan našega života. Upravo iz tog razloga Vaša spavaća soba morala bi biti istodobno lijepa i funkcionalno uređena kvalitetnim namještajem.

U današnje vrijeme, suvremeni čovjek provodi veoma ubrzanu svakodnevnicu. Zato je važno da u svom domu ima zaseban prostor u kojem se može opustiti od stresa i nadoknaditi potrošenu energiju.

Spavaća soba je ujedno i najintimniji dio stambenog prostora koji je potrebno okužiti stvarima koje vas opuštaju i pružaju Vam zadovoljstvo i utjehu. Boje i uzorci koji Vas okružuju, utječu na Vaše zadovoljstvo i raspoloženje, stoga je pravilan odabir iznimno važan.

Spavaće sobe

Uređenje spavaće sobe

U mogućnosti smo vam ponuditi romantične, tradicionalne ili moderne spavaće sobe. Spavaća soba trebala bi biti Vaše utočište u kojem će do izražaja doći Vaše najdraže boje i detalji.

Osim spavaće sobe za odmor, mnogi je koriste i u razne svrhe kao druga dnevnu sobu, mali radni kutak, prostorija za gledanje filmova i slično.

Središnji je motiv svake spavaće sobe krevet. Izaberite krevet koji će, osim što je udoban, izgledati lijepo.

Spavaće sobe

Savjeti

  • Odabirom nježnih boja zidova, umjesto jarkih i tamnih boja, soba će vizualno izgledati veća.
  • Strop je peti zid u Vašoj sobi. Dodajte stropu nježni uzorak ili boju, time ćete izbjeći gledanje u bijelu praznu površinu kad ležite u krevetu. Strop koji je svjetliji od ostatka zidova daje prostoru ugodniji i intimniji osjećaj.
  • Najvažniji komad namještaja u spavaćoj sobi je krevet. Neka bude kvalitetan i velik koliko to prostor dopušta. Za jednostavnije kretanje ostavite pola metra prolaza između kreveta i zidova.
  • Odabir prostora za spremanje stvari je važan, jer ako nema dovoljno mjesta za spremanje stvari ili ako je taj prostor loše iskorišten, brzo će se stvarati nered, a nered negativno utječe na energiju prostora. Ukoliko nemate posebnu prostoriju u funkciji ormara smjestite što veći i funkcionalan ormar na adekvatno mjesto u spavaćoj sobi.