Namještaj

Uredski namještaj

Kuhinje po mjeri

Uredski namještaj

Moderan način rada i poslovanja sigurno nas u našem uredu drži duže nego na bilo kojem drugom mjestu. Što očekujemo od svog ureda? Prvenstveno da se u njemu ugodno osjećamo. I zatim da bude nepogrešivo funkcionalan i prilagođen konstituciji našeg tije

To znači: ergonomska stolica, stol prilagođenog oblika i visine, ladice s prave strane i da u njih možemo spremiti sve što trebamo, decentan, a ujedno s dušom, … jednostavan za održavanje, te na kraju, da ostavlja mogućnosti da mu i mi udahnemo dio svoga šarma.

Uredski namještaj

Funkcionalan namještaj

Uredski namještaj je ponešto drugačiji od ostalog namještaja. On mora biti prvenstveno funkcionalan, ali istovremeno i estetski ukusan kako bi stvorio poticajnu i ugodnu radnu sredinu.

U uredski namještaj svrstavamo pojedinačne ili kompletne dijelove namještaja kao što su: radni stolovi, stolice, ormari, vitrine, pultovi, police za registratore, ladičari, klupe, stalaže, dekori sl.

Danas je uredski namještaj pronašao svoje mjesto i u domovima, jer mnogi obavljaju svoje poslovne zadatke kod kuće, pa se tako najčešće opremaju radne sobe u vlastitom domu.

Uredski namještaj

Savjeti

  • Uređenje ureda nudi bezbrojne mogućnosti. Od ozbiljnih i klasičnih, do jednostavnih i lepršavih rješenja. Kako će izgledati Vaš ured ovisi o Vama i Vašoj osobnosti.
  • Moderni uredi podrazumijevaju prostor za računalo i pripadajuću periferiju, a općenito imaju manju potrebu za velikim stalažama, policama, ladicima i arhivama papirnate dokumentacije.
  • Često se koristi bijela boja i staklo jer reflektiraju, odnosno propuštaju svjetlost. Za opći dojam osvijetljenog i prozračnog prostora preporučuju se svijetlije boje podnih obloga.
  • Bez obzira na vrstu djelatnosti kojom se tvrtka bavi, važan čimbenik u stvaranju njenog pozitivnog imidža u očima javnosti je upravo izgled poslovnog prostora koji na svakog posjetitelja ostavlja dojam profesionalnosti i učinkovitosti. Primjerice, uredski prostor kojim dominira nered i hrpe nepospremljenog papira i registratora nije adekvatno zrcalo dobro organiziranog i efikasnog poslovanja.